Informacije o turističkoj ponudi
 
 •  Info
 • Raspolažemo sa 5 apartmana u Rafailovićima, izgrađenim 2005. i 2006. godine. Apartmani Rafailović smješteni su u 2 stambene zgrade, koje samo ulica razdvaja. Udaljeni su 50 m od obale mora, pješčane plaže, šetališta Budva - Miločer. Raj su za odmor.
 • Uz obalu nižu se hoteli, slastičarne, restorani, picerije sa tradicijom u pripremanju dobre hrane. Supermarketi sa mesnicom, renta –car, apoteke i ljekar udaljeni su 30 m od apartmana.

  Lux su opremljeni, sa visoko kvalitetnom posteljinom, peškirima, frotir dekama, posudem (servisom za ručavanje, escajgom, šerpama, i dr. neophodnim kuhinjskim priborom), TV, frižiderom, šporetom, fenom za kosu, peglom, klima uređajem i dr.

  Useljavanje u apartmane je u 13 sati, a oslobađanje apartmana je u 10 sati.
 •   Mapa plaža budvanske rivijere
 •  


 • Rafailovići, ribarsko mjesto, smješteno između Budve i Svetog Stefana, sa kojima je povezano dugim šetalistem uz obalu mora.

  Budvanska rivijera ( Budva-Buljarica), duga je oko 20 km, bogata sa 16 lijepih pješčanih plaža, 7 manastira, preko 50 seoskih i gradskih božijih hramova.

  Rafailovići su udaljeni od Budve oko 3 km i Svetog Stefana oko 2 km. Sastavni su dio velike, pješčane Bečićke plaže dugačke oko 1800 m, sa kristalno čistim morem. Bečićka plaža je 1936.godine od strane međunarodnih eksperata proglašena najljepšom prirodnom plažom na Mediteranu. Svakoga dana u Rafailoviće saobraćaju brodići, koji povezuju Rafailoviće sa Svetim Stefanom, Budvom, Kraljičinom plažom u Miločeru, Petrovcem, Herceg Novim, Igalom i drugim obalnim mjestima Crne Gore.Organizovane su i posjete manastiru Ostrog. Na ovo sveto mjesto dolaze i najistaknutije svjetske ličnosti, a ne samo vjernici i posjetioci vrijednih kulturnih spomenika. Najveći dio hodočasnika moli se svetom Vasiliju da im pomogne u ostvarivanju najvećih životnih želja, prvenstveno radi ozdravljenja. Tradicionalni dan okupljanja vjernika je 12. maj, dan sv. Vasilija, kada se okupi hiljade vjernika na ovom prostoru.

  Rafailovići su prošli put od malog ribarskog naselja do lidera jadranskog turizma. Predstavljaju mjesto dorečene turističke ponude.

  U blizini nalaze se aerodromi Tivat udaljen oko 23 km i aerodrom Podgorica udaljen oko 60 km.

  Budva, grad pozorišta i festivala, poznata je još iz perioda Sofokla, iz V vijeka p.n.e., sa mješavinom ilirske, helenske, rimske, slovenske i romanske kulture, predstavlja dragulj Južnog Jadrana i Crne Gore.

  Miločer, poznat po borovoj šumi, maslinama, parku egzotičnog rastinja, Kraljičinoj plaži, odmaralište nekadašnjeg jugoslovenskog kralja Aleksandra, danas je ljetovalište za romantičnu i bogatu klijentelu.

  Sveti Stefan, srednjovjekovno utvrđenje, grad na stjenovitom poluostrvu koji je sa kopnom povezan pješčanim sprudom. Danas, Sveti Stefan je omiljeni grad turista, sa 3 crkve, mnoštvom luksuznih apartmana i bogatim zabavnim životom.